Takläggare i Uppsala

Annons:

Takläggare i Uppsala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Uppsala. Sammanlagt finns det 13 olika takfirmor i Uppsala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Uppsala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Uppsala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Uppsala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Uppsala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Uppsala som du kan anlita för takläggning av din villa i Uppsala.

Anders Produktion AB
Sylveniusg. 10
754 50 UPPSALA


FSAB (Fastighets och Saneringstjänst AB)
Kungsängens Gård 1
753 23 Uppsala


Nygrens Tak
070 - 727 84 90Funbo Bygg AB
Skråttv. 6
755 97 UPPSALA


Hägglunds Tak o. Isolerings AB, R
Libro Ringv. 3
752 28 Uppsala


Byggnadsfirma Anders Ahlström
Gåvstav. 108
755 96 Uppsala


Ahlströms Tak AB
Helgeby 51
755 95 UPPSALA


Hans Kronborg Tak och Bygg AB
Stabby Allé 20
752 29 UPPSALA


Lindahls Tak Och Entreprenad AB
Kristallen
754 50 UPPSALAÅrsta Tak AB
åkaregatan


Aros Akustik AB
Verkstadsg. 10
753 23 Uppsala


Michels Tak
Stenrösv. 1
752 66 Uppsala


Uppsala Skog&Mark KB
Stålg. 24 D
754 52 UPPSALA


Kostnad för takläggning i Uppsala

Kostnaden och priset på takläggning i Uppsala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Uppsala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Uppsala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Uppsala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Uppsala

I Uppsala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uppsala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Uppsala.

I Uppsala fanns det totalt 13 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Uppsala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Uppsala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.