Takläggare i Tierp

Annons:

Takläggare i Tierp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tierp. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tierp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tierp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tierp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tierp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tierp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tierp som du kan anlita för takläggning av din villa i Tierp.

Tierps Byggteknik, AB
Hantverksg. 2
815 40 Tierp


Kostnad för takläggning i Tierp

Kostnaden och priset på takläggning i Tierp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tierp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tierp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tierp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tierp

I Tierp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tierp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tierp.

I Tierp fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tierp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tierp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.