Takläggare i Storvreta

Annons:

Takläggare i Storvreta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Storvreta. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Storvreta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Storvreta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Storvreta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Storvreta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Storvreta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Storvreta som du kan anlita för takläggning av din villa i Storvreta.

Su-Montage i Uppland
Hemmansv. 4
743 34 STORVRETA


Kostnad för takläggning i Storvreta

Kostnaden och priset på takläggning i Storvreta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Storvreta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Storvreta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Storvreta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Storvreta

I Storvreta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storvreta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Storvreta.

I Storvreta fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Storvreta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Storvreta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.