Takläggare i Runhällen

Annons:

Takläggare i Runhällen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Runhällen. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Runhällen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Runhällen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Runhällen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Runhällen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Runhällen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Runhällen som du kan anlita för takläggning av din villa i Runhällen.

Morgongåva Tak AB
Kalkstensv. 1
744 93 Runhällen


Kostnad för takläggning i Runhällen

Kostnaden och priset på takläggning i Runhällen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Runhällen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Runhällen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Runhällen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Runhällen

I Runhällen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Runhällen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Runhällen.

I Runhällen fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Runhällen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Runhällen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.