Takläggare i Östhammar

Annons:

Takläggare i Östhammar - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Östhammar. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Östhammar med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Östhammar rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Östhammar samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Östhammar och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Östhammar

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Östhammar som du kan anlita för takläggning av din villa i Östhammar.

Lasses Tak och Stängsel
Långalma 78
742 91 ÖSTHAMMAR


Kostnad för takläggning i Östhammar

Kostnaden och priset på takläggning i Östhammar kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Östhammar. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Östhammar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Östhammar från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Östhammar

I Östhammar hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östhammar om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Östhammar.

I Östhammar fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Östhammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Östhammar som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.