Takläggare i Östervåla

Annons:

Takläggare i Östervåla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Östervåla. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Östervåla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Östervåla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Östervåla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Östervåla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Östervåla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Östervåla som du kan anlita för takläggning av din villa i Östervåla.

Ingvarsson Byggplåt, Stig
Horsskog 339
740 46 ÖSTERVÅLA


Kostnad för takläggning i Östervåla

Kostnaden och priset på takläggning i Östervåla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Östervåla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Östervåla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Östervåla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Östervåla

I Östervåla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östervåla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Östervåla.

I Östervåla fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Östervåla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Östervåla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.