Takläggare i Österbybruk

Annons:

Takläggare i Österbybruk - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Österbybruk. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Österbybruk med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Österbybruk rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Österbybruk samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Österbybruk och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Österbybruk

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Österbybruk som du kan anlita för takläggning av din villa i Österbybruk.

Hägglunds Tak o. Isolerings AB, R
Lillg. 2
748 32 österbybruk


Kostnad för takläggning i Österbybruk

Kostnaden och priset på takläggning i Österbybruk kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Österbybruk. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Österbybruk. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Österbybruk från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Österbybruk

I Österbybruk hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Österbybruk om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Österbybruk.

I Österbybruk fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Österbybruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Österbybruk som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.