Takläggare i Örbyhus

Annons:

Takläggare i Örbyhus - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Örbyhus. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Örbyhus med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Örbyhus rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Örbyhus samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Örbyhus och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Örbyhus

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Örbyhus som du kan anlita för takläggning av din villa i Örbyhus.

A Co Tak & Montage AB
Bolmyra 153
748 95 ÖRBYHUS


Kostnad för takläggning i Örbyhus

Kostnaden och priset på takläggning i Örbyhus kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Örbyhus. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Örbyhus. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Örbyhus från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Örbyhus

I Örbyhus hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örbyhus om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Örbyhus.

I Örbyhus fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Örbyhus. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Örbyhus som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.