Takläggare i Knivsta

Annons:

Takläggare i Knivsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Knivsta. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Knivsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Knivsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Knivsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Knivsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Knivsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Knivsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Knivsta.

Byggexpert I Uppsala AB
Häradsv. 8 A
741 42 Knivsta


AB Knivsta Tak
Dalabacken 9
741 94 KNIVSTA


Kostnad för takläggning i Knivsta

Kostnaden och priset på takläggning i Knivsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Knivsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Knivsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Knivsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Knivsta

I Knivsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knivsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Knivsta.

I Knivsta fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Knivsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Knivsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.