Takläggare i Järlåsa

Annons:

Takläggare i Järlåsa - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Järlåsa. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Järlåsa med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Järlåsa rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Järlåsa samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Järlåsa och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Järlåsa

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Järlåsa som du kan anlita för takläggning av din villa i Järlåsa.

Lindberg & Levin Tak AB
Östforav. 6
744 96 JÄRLÅSA


Kostnad för takläggning i Järlåsa

Kostnaden och priset på takläggning i Järlåsa kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Järlåsa. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Järlåsa. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Järlåsa från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Järlåsa

I Järlåsa hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånarantal: 493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järlåsa om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Järlåsa.

I Järlåsa fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Järlåsa. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Järlåsa som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.