Takläggare i Heby

Annons:

Takläggare i Heby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Heby. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Heby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Heby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Heby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Heby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Heby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Heby som du kan anlita för takläggning av din villa i Heby.

Sandin Tak AB
Verkstadsvägen 7
744 31 HEBY


Kostnad för takläggning i Heby

Kostnaden och priset på takläggning i Heby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Heby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Heby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Heby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Heby

I Heby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Heby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Heby.

I Heby fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Heby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Heby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.