Takläggare i Grillby

Annons:

Takläggare i Grillby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Grillby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Grillby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Grillby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Grillby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Grillby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Grillby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Grillby som du kan anlita för takläggning av din villa i Grillby.

Bra Tak Grillby
Villberga Håra 5
749 51 GRILLBY


J.B. Tätskikt AB
Litslena Skäggesta 5
749 51 GRILLBY


Kostnad för takläggning i Grillby

Kostnaden och priset på takläggning i Grillby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Grillby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Grillby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Grillby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Grillby

I Grillby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grillby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Grillby.

I Grillby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Grillby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Grillby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.