Takläggare i Enköping

Annons:

Takläggare i Enköping - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Enköping. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Enköping med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Enköping rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Enköping samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Enköping och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Enköping

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Enköping som du kan anlita för takläggning av din villa i Enköping.

Mälardalens Taklag AB
Tillinge-mälby 18
745 94 Enköping


Lars Bengtsson Bygg AB
Härnevi Rotbrunna 1
745 96 Enköping


Jb Bygg Och Teknik
Tillinge-mälby Skola 23
745 94 Enköping


Taksäkerhetsmontörerna i Mälardalen AB
Litslena Sneby 38
745 96 Enköping


Secure Access I Mälardalen, AB
Litslena Sneby 12
745 96 Enköping


Kostnad för takläggning i Enköping

Kostnaden och priset på takläggning i Enköping kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Enköping. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Enköping. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Enköping från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Enköping

I Enköping hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Enköping om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Enköping.

I Enköping fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Enköping. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Enköping som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.