Takläggare i Björklinge

Annons:

Takläggare i Björklinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Björklinge. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Björklinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Björklinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Björklinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Björklinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Björklinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Björklinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Björklinge.

M.MS Plåtslageri & Allservice
Viksta Prästgård 6
743 73 BJÖRKLINGE


Bema Mark & Bygg Uppsala
Näverv. 5
743 61 Björklinge


Uppsala-Tak Erik Nordström
Skuttunge-hagby 48
743 71 BJÖRKLINGE


Kostnad för takläggning i Björklinge

Kostnaden och priset på takläggning i Björklinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Björklinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Björklinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Björklinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Björklinge

I Björklinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björklinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Björklinge.

I Björklinge fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Björklinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Björklinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.