Takläggare i Bålsta

Annons:

Takläggare i Bålsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bålsta. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Bålsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bålsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bålsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bålsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bålsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bålsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Bålsta.

Vitaki AB
Kalmar Kyrkv. 8
746 37 BÅLSTA


Icopal Entreprenad AB
Hornv. 3
746 50 Bålsta


Kostnad för takläggning i Bålsta

Kostnaden och priset på takläggning i Bålsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bålsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bålsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bålsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bålsta

I Bålsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bålsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bålsta.

I Bålsta fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bålsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bålsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.