Takläggare i Bälinge

Annons:

Takläggare i Bälinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bälinge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bälinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bälinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bälinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bälinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bälinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bälinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Bälinge.

Magnus
Åkerby 205 E
743 86 Bälinge


Kostnad för takläggning i Bälinge

Kostnaden och priset på takläggning i Bälinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bälinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bälinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bälinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bälinge

I Bälinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bälinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bälinge.

I Bälinge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bälinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bälinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.