Takläggare i Alunda

Annons:

Takläggare i Alunda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Alunda. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Alunda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Alunda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Alunda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Alunda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Alunda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Alunda som du kan anlita för takläggning av din villa i Alunda.

Alunda Bygg AB
Foghammarv. 54
747 30 Alunda


Kostnad för takläggning i Alunda

Kostnaden och priset på takläggning i Alunda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Alunda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Alunda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Alunda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Alunda

I Alunda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alunda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Alunda.

I Alunda fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Alunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Alunda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Uppsala.