Takläggare i Vaxholm

Annons:

Takläggare i Vaxholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vaxholm. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Vaxholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vaxholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vaxholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vaxholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vaxholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vaxholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Vaxholm.

Solboda Tak & Grund HB
Överbyslingan 64
185 95 VAXHOLM


Sundvall, Johan
Fredriksbergsv. 2
185 35 VAXHOLM


Kostnad för takläggning i Vaxholm

Kostnaden och priset på takläggning i Vaxholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vaxholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vaxholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vaxholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vaxholm

I Vaxholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vaxholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vaxholm.

I Vaxholm fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vaxholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vaxholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.