Takläggare i Västerhaninge

Annons:

Takläggare i Västerhaninge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Västerhaninge. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Västerhaninge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Västerhaninge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Västerhaninge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Västerhaninge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Västerhaninge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Västerhaninge som du kan anlita för takläggning av din villa i Västerhaninge.

Plåtslagerigruppen I Haninge AB
Förrådsv. 17
137 37 Västerhaninge


Södertörns Tak
Tungelstav. 31 A
137 37 Västerhaninge


Tak & Byggentreprenader Lars Lenell AB
070 - 598 25 05Kostnad för takläggning i Västerhaninge

Kostnaden och priset på takläggning i Västerhaninge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Västerhaninge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Västerhaninge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Västerhaninge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Västerhaninge

I Västerhaninge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västerhaninge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Västerhaninge.

I Västerhaninge fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Västerhaninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Västerhaninge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.