Takläggare i Värmdö

Annons:

Takläggare i Värmdö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Värmdö. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Värmdö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Värmdö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Värmdö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Värmdö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Värmdö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Värmdö som du kan anlita för takläggning av din villa i Värmdö.

Stavsnäs Byggtjänst AB
Hässelmarabacken 5
139 60 Värmdö


Kostnad för takläggning i Värmdö

Kostnaden och priset på takläggning i Värmdö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Värmdö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Värmdö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Värmdö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Värmdö

I Värmdö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Värmdö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Värmdö.

I Värmdö fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Värmdö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Värmdö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.