Takläggare i Vällingby

Annons:

Takläggare i Vällingby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vällingby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Vällingby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vällingby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vällingby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vällingby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vällingby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vällingby som du kan anlita för takläggning av din villa i Vällingby.

Söderbergs Yttertak AB
Krossg. 30
162 50 Vällingby


Ad Basic AB
Krossg. 30 -B
162 50 Vällingby


Kostnad för takläggning i Vällingby

Kostnaden och priset på takläggning i Vällingby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vällingby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vällingby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vällingby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vällingby

I Vällingby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Vällingby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vällingby.

I Vällingby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vällingby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vällingby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.