Takläggare i Vallentuna

Annons:

Takläggare i Vallentuna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vallentuna. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Vallentuna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vallentuna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vallentuna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vallentuna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vallentuna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vallentuna som du kan anlita för takläggning av din villa i Vallentuna.

Vallentuna Tak & Fog AB
Cedersdalsv. 8
186 40 VALLENTUNA


Klätterapan AB
Lovreten 2
186 91 VALLENTUNA


Moderna Tak&Fasad AB
Fornminnesv. 5
186 32 Vallentuna


Måleri Gruppen R.L
Grönlundsv. 11
186 60 VALLENTUNA


Kostnad för takläggning i Vallentuna

Kostnaden och priset på takläggning i Vallentuna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vallentuna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vallentuna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vallentuna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vallentuna

I Vallentuna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vallentuna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vallentuna.

I Vallentuna fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vallentuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vallentuna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.