Takläggare i Uttran

Annons:

Takläggare i Uttran - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Uttran. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Uttran med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Uttran rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Uttran samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Uttran och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Uttran

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Uttran som du kan anlita för takläggning av din villa i Uttran.

Segersjö Salongen
Segersjöv. 16
147 61 UTTRAN


Kostnad för takläggning i Uttran

Kostnaden och priset på takläggning i Uttran kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Uttran. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Uttran. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Uttran från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Uttran

I Uttran hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Uttran om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Uttran.

I Uttran fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Uttran. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Uttran som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.