Takläggare i Tyresö

Annons:

Takläggare i Tyresö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tyresö. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Tyresö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tyresö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tyresö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tyresö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tyresö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tyresö som du kan anlita för takläggning av din villa i Tyresö.

Siccum Tak
Gränsv. 65
135 47 Tyresö


Lme Ekstrand AB
Fornuddsv. 87
135 52 Tyresö


Lars Lenell AB
Mediav. 6
135 48 TYRESÖ


Labans Tak AB
Angelikagränd 75
135 36 Tyresö


Tyresö Tak AB
Radiov. 38
135 48 TYRESÖ


Kostnad för takläggning i Tyresö

Kostnaden och priset på takläggning i Tyresö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tyresö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tyresö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tyresö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tyresö

I Tyresö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Tyresö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tyresö.

I Tyresö fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tyresö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tyresö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.