Takläggare i Tungelsta

Annons:

Takläggare i Tungelsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tungelsta. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tungelsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tungelsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tungelsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tungelsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tungelsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tungelsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Tungelsta.

Tlk Trading AB
Trippelv. 13
137 57 Tungelsta


Kostnad för takläggning i Tungelsta

Kostnaden och priset på takläggning i Tungelsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tungelsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tungelsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tungelsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tungelsta

I Tungelsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Tungelsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tungelsta.

I Tungelsta fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tungelsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tungelsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.