Takläggare i Tumba

Annons:

Takläggare i Tumba - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tumba. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Tumba med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tumba rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tumba samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tumba och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tumba

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tumba som du kan anlita för takläggning av din villa i Tumba.

Takakuten I Stockholm AB
Björkv. 12
147 33 TUMBA


Tumba Tak HB
Bergfotsv. 5
147 33 TUMBA


Kostnad för takläggning i Tumba

Kostnaden och priset på takläggning i Tumba kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tumba. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tumba. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tumba från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tumba

I Tumba hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tumba om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tumba.

I Tumba fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tumba som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.