Takläggare i Tullinge

Annons:

Takläggare i Tullinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tullinge. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Tullinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tullinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tullinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tullinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tullinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tullinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Tullinge.

Huddinge Tak & Bygg AB
Bernströmsv. 16
146 38 Tullinge


Fogtema och Tätskikt i Mälardalen AB
Alice Tegnérs v. 41
146 37 TULLINGE


Kostnad för takläggning i Tullinge

Kostnaden och priset på takläggning i Tullinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tullinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tullinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tullinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tullinge

I Tullinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Tullinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tullinge.

I Tullinge fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tullinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tullinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.