Takläggare i Trångsund

Annons:

Takläggare i Trångsund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Trångsund. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Trångsund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Trångsund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Trångsund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Trångsund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Trångsund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Trångsund som du kan anlita för takläggning av din villa i Trångsund.

Nordic Villatak
Stortorpsv. 45 A
142 65 TRÅNGSUND


Kostnad för takläggning i Trångsund

Kostnaden och priset på takläggning i Trångsund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Trångsund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Trångsund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Trångsund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Trångsund

I Trångsund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Trångsund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Trångsund.

I Trångsund fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Trångsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Trångsund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.