Takläggare i Täby

Annons:

Takläggare i Täby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Täby. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Täby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Täby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Täby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Täby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Täby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Täby som du kan anlita för takläggning av din villa i Täby.

C.E Tak och Fasad
Grindtorpsv. 7
183 32 TÄBY


Fbg Bygg Och Plåtslageri AB
Pallgränd 25
187 62 Täby


Norrorts Fasad & Takrenovering AB
Tumstocksv. 10
187 66 Täby


Saneco Bygg AB
Polygonv. 1
187 66 TäbyInnertak AB
Pontongränd 3


Kostnad för takläggning i Täby

Kostnaden och priset på takläggning i Täby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Täby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Täby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Täby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Täby

I Täby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Täby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Täby.

I Täby fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Täby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Täby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.