Takläggare i Sundbyberg

Annons:

Takläggare i Sundbyberg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sundbyberg. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Sundbyberg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sundbyberg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sundbyberg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sundbyberg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sundbyberg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sundbyberg som du kan anlita för takläggning av din villa i Sundbyberg.

DB Tak AB
Ursviksv. 119
174 46 SUNDBYBERG


AB Platta Tak Fastighetsförädling Bjab
Rökerigränd 3
172 70 Sundbyberg


Borrpoolen i Stockholm AB
Mariag. 2
172 30 Sundbyberg


Lassfolks Plåt & Maskin AB
Järnvägsg. 5
172 75 SUNDBYBERG


Kostnad för takläggning i Sundbyberg

Kostnaden och priset på takläggning i Sundbyberg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sundbyberg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sundbyberg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sundbyberg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sundbyberg

I Sundbyberg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Sundbyberg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sundbyberg.

I Sundbyberg fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sundbyberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sundbyberg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.