Takläggare i Stocksund

Annons:

Takläggare i Stocksund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stocksund. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Stocksund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stocksund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stocksund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stocksund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stocksund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stocksund som du kan anlita för takläggning av din villa i Stocksund.

Danderyd Hantverksgrupp AB
Svanholmsv. 2 A
182 74 Stocksund


Kostnad för takläggning i Stocksund

Kostnaden och priset på takläggning i Stocksund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stocksund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stocksund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stocksund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stocksund

I Stocksund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Stocksund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stocksund.

I Stocksund fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stocksund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stocksund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.