Takläggare i Stockholm

Annons:

Takläggare i Stockholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stockholm. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Stockholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stockholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stockholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stockholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stockholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stockholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Stockholm.

BraByggare Sverige AB
Stureplan 6
114 35 Stockholm


Kostnad för takläggning i Stockholm

Kostnaden och priset på takläggning i Stockholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stockholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stockholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stockholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stockholm

I Stockholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stockholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stockholm.

I Stockholm fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stockholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stockholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.