Takläggare i Spånga

Annons:

Takläggare i Spånga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Spånga. Sammanlagt finns det 9 olika takfirmor i Spånga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Spånga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Spånga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Spånga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Spånga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Spånga som du kan anlita för takläggning av din villa i Spånga.

CC Plåtslageri AB
Skydraget 40
163 55 SPÅNGA


Nordisol Akustik Stockholm AB
Winquists v. 10 -12
163 41 Spånga


Servicestart Sverige AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga


Veo Tak & Fastighet AB
Mjölnarstigen 10
163 41 Spånga


Protan AB Takteknik
Gunnebog. 32
163 53 SPÅNGA


Protan AB
Gunnebog. 32
163 53 SPÅNGA


Swedaq Byggservice KB
08 - 400 250 95Kvalitetssäkra Byggen I Stockholm AB
Stormbyv. 2
163 55 SPÅNGATbs Team AB
Cervins


Kostnad för takläggning i Spånga

Kostnaden och priset på takläggning i Spånga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Spånga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Spånga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Spånga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Spånga

I Spånga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Spånga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Spånga.

I Spånga fanns det totalt 9 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Spånga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Spånga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.