Takläggare i Solna

Annons:

Takläggare i Solna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Solna. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Solna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Solna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Solna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Solna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Solna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Solna som du kan anlita för takläggning av din villa i Solna.

Nymans Tak
Bang. 15
171 63 SOLNA


Monier - Monier Roofing AB
Hemvärnsg. 9
171 54 SOLNA


Näslund & Nilsson Byggservice AB
Bagartorpsringen 62
170 65 Solna


Takdax Bygg AB
Industriv. 23
171 48 Solna


No Percent AB
Oskarsrog. 7
171 53 Solna


Kostnad för takläggning i Solna

Kostnaden och priset på takläggning i Solna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Solna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Solna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Solna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Solna

I Solna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Solna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Solna.

I Solna fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Solna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Solna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.