Takläggare i Sollentuna

Annons:

Takläggare i Sollentuna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sollentuna. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Sollentuna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sollentuna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sollentuna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sollentuna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sollentuna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sollentuna som du kan anlita för takläggning av din villa i Sollentuna.

Tony Byggare
Ribbings v. 68
192 52 Sollentuna


Prima Tak & Mark I Stockholm AB
Vänortsstråket 57 A
191 62 Sollentuna


Sollentuna Tak & Villa Bygg
Söderängsv. 11 A
191 34 SOLLENTUNA


Takmakarna I Sverige AB
Nämndemansv. 26
192 70 Sollentuna


Takplus Bygg AB
Rusthållarev. 17
192 78 Sollentuna


Takkompetens
Kanalv. 57
191 34 SOLLENTUNA


Ysss Electronics HB
Slånbärsv. 10
191 49 SOLLENTUNA


Kostnad för takläggning i Sollentuna

Kostnaden och priset på takläggning i Sollentuna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sollentuna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sollentuna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sollentuna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sollentuna

I Sollentuna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Sollentuna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sollentuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sollentuna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.