Takläggare i Södertälje

Annons:

Takläggare i Södertälje - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Södertälje. Sammanlagt finns det 14 olika takfirmor i Södertälje med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Södertälje rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Södertälje samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Södertälje och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Södertälje

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Södertälje som du kan anlita för takläggning av din villa i Södertälje.

Svensk Villarenovering AB
Björkängsv. 3
152 52 Södertälje


Trygg Fastighetsrenovering AB
Brännarev. 2
151 55 Södertälje


Wesma Villarenovering, AB
Bergaholm Rövarkulan 1
152 95 SÖDERTÄLJE


Svenska Golv och Tak AB
Wedav. 20
152 42 SÖDERTÄLJE


Svenska Tak & Puts AB
Vatt-annas v. 21
151 55 Södertälje


Takbeläggning. B.D.
Hovslagarv. 9
151 62 Södertälje


Tak & Byggteknik i Södertälje AB
Hamnv. 2
151 39 Södertälje


Tätskiktsentreprenader Stockholm AB
Hertig Carls v. 29 B
151 38 SÖDERTÄLJE


Hörling & Hägglund AB
08 - 37 00 36Prius Bygg & Tak
Storg. 34
151 36 SÖDERTÄLJE


Granlo Fastighets Syd AB
Åkeriv. 21
152 42 SÖDERTÄLJE


Golvon AB
Wedav. 22
152 42 SÖDERTÄLJE


Sköndal Tak&Tätskikt AB
Orrstigen 4
151 63 SÖDERTÄLJE


B.D Takbeläggning AB
Hovslagarv. 9
151 62 Södertälje


Kostnad för takläggning i Södertälje

Kostnaden och priset på takläggning i Södertälje kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Södertälje. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Södertälje. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Södertälje från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Södertälje

I Södertälje hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Södertälje om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Södertälje.

I Södertälje fanns det totalt 14 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Södertälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Södertälje som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.