Takläggare i Skogås

Annons:

Takläggare i Skogås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Skogås. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Skogås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Skogås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Skogås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Skogås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Skogås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Skogås som du kan anlita för takläggning av din villa i Skogås.

RAO Tak Och Bygg AB
Slipstensv. 17
142 50 SKOGÅS


Villatakspecialisten
Svarvarv. 12
142 50 SKOGÅS


Dm Tak
Svarvarv. 12
142 50 SKOGÅS


Kostnad för takläggning i Skogås

Kostnaden och priset på takläggning i Skogås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Skogås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Skogås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Skogås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Skogås

I Skogås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Skogås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Skogås.

I Skogås fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Skogås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Skogås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.