Takläggare i Skärholmen

Annons:

Takläggare i Skärholmen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Skärholmen. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Skärholmen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Skärholmen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Skärholmen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Skärholmen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Skärholmen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Skärholmen som du kan anlita för takläggning av din villa i Skärholmen.

Hagmans Tak
Ekholmsv. 25
127 48 Skärholmen


Hagmans Tak Stockholm AB
Ekholmsv. 25
127 48 Skärholmen


Kostnad för takläggning i Skärholmen

Kostnaden och priset på takläggning i Skärholmen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Skärholmen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Skärholmen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Skärholmen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Skärholmen

I Skärholmen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Skärholmen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Skärholmen.

I Skärholmen fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Skärholmen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Skärholmen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.