Takläggare i Sigtuna

Annons:

Takläggare i Sigtuna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sigtuna. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Sigtuna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sigtuna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sigtuna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sigtuna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sigtuna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sigtuna som du kan anlita för takläggning av din villa i Sigtuna.

ls Tak Sverige AB
Melcher Skoughs g. 10 A
193 34 SIGTUNA


Kostnad för takläggning i Sigtuna

Kostnaden och priset på takläggning i Sigtuna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sigtuna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sigtuna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sigtuna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sigtuna

I Sigtuna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sigtuna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sigtuna.

I Sigtuna fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sigtuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sigtuna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.