Takläggare i Segeltorp

Annons:

Takläggare i Segeltorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Segeltorp. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Segeltorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Segeltorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Segeltorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Segeltorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Segeltorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Segeltorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Segeltorp.

Jf Takläggare Stockholm
Mälarv. 9
141 71 SEGELTORP


Lidingö Tak AB
Trastv. 16 B
141 72 Segeltorp


Kostnad för takläggning i Segeltorp

Kostnaden och priset på takläggning i Segeltorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Segeltorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Segeltorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Segeltorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Segeltorp

I Segeltorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Segeltorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Segeltorp.

I Segeltorp fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Segeltorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Segeltorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.