Takläggare i Saltsjö-Boo

Annons:

Takläggare i Saltsjö-Boo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Saltsjö-Boo. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Saltsjö-Boo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Saltsjö-Boo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Saltsjö-Boo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Saltsjö-Boo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Saltsjö-Boo som du kan anlita för takläggning av din villa i Saltsjö-Boo.

CentrumByggen Jan Jansson AB
Boov. 79
132 35 SALTSJÖ-BOO


Lundgren Takvård
Värmdöv. 738
132 35 SALTSJÖ-BOO


Bennys Tak & Fasadarbeten AB
Murarv. 3
132 38 Saltsjö


Perfekt Renovering & Bygg Prb
Gustavsviksv. 13 A
132 36 Saltsjö


S.G. Larsson Byggservice AB
Valöv. 43
132 34 Saltsjö


Biscaya Tak Stockholm AB
Telegramv. 103
132 35 SALTSJÖ-BOO


Contaki Entreprenad, AB
Telegramv. 103
132 35 SALTSJÖ-BOO


Kostnad för takläggning i Saltsjö-Boo

Kostnaden och priset på takläggning i Saltsjö-Boo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Saltsjö-Boo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Saltsjö-Boo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Saltsjö-Boo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Saltsjö-Boo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Saltsjö-Boo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Saltsjö-Boo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.