Takläggare i Rosersberg

Annons:

Takläggare i Rosersberg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Rosersberg. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Rosersberg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Rosersberg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Rosersberg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Rosersberg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Rosersberg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Rosersberg som du kan anlita för takläggning av din villa i Rosersberg.

Bro & Tak Isoleringar AB
Norrsundav. 103
195 70 Rosersberg


Kostnad för takläggning i Rosersberg

Kostnaden och priset på takläggning i Rosersberg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Rosersberg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Rosersberg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Rosersberg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Rosersberg

I Rosersberg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rosersberg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Rosersberg.

I Rosersberg fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Rosersberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Rosersberg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.