Takläggare i Rimbo

Annons:

Takläggare i Rimbo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Rimbo. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Rimbo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Rimbo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Rimbo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Rimbo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Rimbo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Rimbo som du kan anlita för takläggning av din villa i Rimbo.

TakTeknik
Alv. 6
762 22 Rimbo


Kostnad för takläggning i Rimbo

Kostnaden och priset på takläggning i Rimbo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Rimbo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Rimbo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Rimbo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Rimbo

I Rimbo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rimbo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Rimbo.

I Rimbo fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Rimbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Rimbo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.