Takläggare i Nynäshamn

Annons:

Takläggare i Nynäshamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Nynäshamn. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Nynäshamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Nynäshamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Nynäshamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Nynäshamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Nynäshamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Nynäshamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Nynäshamn.

Nynäs Bygg & Takservice
08 - 524 202 00Pappa Tak AB
Spantv. 21
149 35 NYNÄSHAMN


Kvg Tak O Bygg
Kvartersg. 8
149 40 NYNÄSHAMN


Kostnad för takläggning i Nynäshamn

Kostnaden och priset på takläggning i Nynäshamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Nynäshamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Nynäshamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Nynäshamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Nynäshamn

I Nynäshamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nynäshamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Nynäshamn.

I Nynäshamn fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Nynäshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Nynäshamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.