Takläggare i Norsborg

Annons:

Takläggare i Norsborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Norsborg. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Norsborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Norsborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Norsborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Norsborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Norsborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Norsborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Norsborg.

Dinex Entreprenad AB
Kornv. 9
145 68 Norsborg


Kostnad för takläggning i Norsborg

Kostnaden och priset på takläggning i Norsborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Norsborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Norsborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Norsborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Norsborg

I Norsborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Norsborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Norsborg.

I Norsborg fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Norsborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Norsborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.