Takläggare i Norrtälje

Annons:

Takläggare i Norrtälje - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Norrtälje. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Norrtälje med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Norrtälje rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Norrtälje samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Norrtälje och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Norrtälje

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Norrtälje som du kan anlita för takläggning av din villa i Norrtälje.

Norrtälje Tak & Golv, AB
Knutbyv. 35 F
761 63 Norrtälje


Norrtälje Tak & Golv
Knutbyv. 35 F
761 63 Norrtälje


Carina Micke Morén AB
Stora Björknäsvägen 183
761 98 NorrtäljeSkytec AB
åskärrets


Kostnad för takläggning i Norrtälje

Kostnaden och priset på takläggning i Norrtälje kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Norrtälje. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Norrtälje. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Norrtälje från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Norrtälje

I Norrtälje hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Norrtälje om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Norrtälje.

I Norrtälje fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Norrtälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Norrtälje som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.