Takläggare i Nacka

Annons:

Takläggare i Nacka - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Nacka. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Nacka med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Nacka rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Nacka samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Nacka och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Nacka

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Nacka som du kan anlita för takläggning av din villa i Nacka.

A. Rudbergs Takservice
Edinsv. 1
131 45 Nacka


Sickla Tak & Bygg
Ekuddsv. 4
131 38 Nacka


Kostnad för takläggning i Nacka

Kostnaden och priset på takläggning i Nacka kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Nacka. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Nacka. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Nacka från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Nacka

I Nacka hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nacka om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Nacka.

I Nacka fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Nacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Nacka som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.