Takläggare i Märsta

Annons:

Takläggare i Märsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Märsta. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Märsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Märsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Märsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Märsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Märsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Märsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Märsta.

Ps Byggtjänst & Tak AB
Dalg. 9 C
195 47 Märsta


Märsta Plåt & Bygg AB
Monumentv. 9
195 32 Märsta


Jmt Byggservice
Tingvallav. 8 C
195 35 MÄRSTA


Sao Tak & Entreprenad AB
Heimdalsg. 32
195 50 Märsta


Kostnad för takläggning i Märsta

Kostnaden och priset på takläggning i Märsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Märsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Märsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Märsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Märsta

I Märsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Märsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Märsta.

I Märsta fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Märsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Märsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.