Takläggare i Ljusterö

Annons:

Takläggare i Ljusterö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ljusterö. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ljusterö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ljusterö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ljusterö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ljusterö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ljusterö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ljusterö som du kan anlita för takläggning av din villa i Ljusterö.

Bemar AB
Hummelmorav. 62
184 97 LJUSTERÖ


Kostnad för takläggning i Ljusterö

Kostnaden och priset på takläggning i Ljusterö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ljusterö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ljusterö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ljusterö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ljusterö

I Ljusterö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusterö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ljusterö.

I Ljusterö fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ljusterö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ljusterö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.