Takläggare i Lidingö

Annons:

Takläggare i Lidingö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lidingö. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Lidingö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lidingö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lidingö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lidingö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lidingö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lidingö som du kan anlita för takläggning av din villa i Lidingö.

Östmans Plåtslageri AB
S. Kungsv. 68 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Hantverksgrupp AB
Ackumulatorvägen 4
181 55 Lidingö


Fastighet & Takrenoveringar
Förrådsv. 4 B
181 41 LIDINGÖ


AB Taktegelentreprenader I Sverige
Källängsv. 81
181 44 Lidingö


Cu Montage AB
Narcissv. 7
181 31 Lidingö


Takrenoverarna i Stockholm AB
Värdshusv. 1
181 66 Lidingö


Skuru Högre Höjder Ropeaccess AB
Högsätrav. 31
181 58 LIDINGÖ


Kostnad för takläggning i Lidingö

Kostnaden och priset på takläggning i Lidingö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lidingö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lidingö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lidingö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lidingö

I Lidingö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lidingö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lidingö.

I Lidingö fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lidingö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lidingö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.